Új hozzászólás Aktív témák

  • B1T3

    addikt

    Üdv!

    170000 (plusz/mínusz pár ezer) Ft körüli áron kapható laptopok között nézelődök. Ami alap kritérium, hogy a kijelző 17,3"-es legyen, mivel viszonylag keveset hordoznám, és egyébként is ezt szoktam meg; mindezekből kifolyólag a súly mindegy, lehet nehéz is, ha cserébe jó ár-érték arányú. Ha már a jó ár-érték aránynál tartok, akkor itt említem meg, hogy viszonylag (árhoz képest) értelmes VGA jól jönne, mert sosem tudni, milyen játékhoz jön meg az ember kedve. :) A procit minimum egy (Sandy Bridge) core i3-asnak képzelem el (teljesítményben), a minimum 4GB RAM-ot pedig talán már mondanom sem kell. Operációs rendszerre nincs szükségem hozzá.

    Már elkezdtem nézelődni, szóval elsősorban azért jövök, hogy hátha átsiklottam egy ütősebb ajánlaton, illetve a legtöbben tapasztaltabbak vagytok a témában.
    Szóval az eddigi kiszemeltek:
    1. Asus K75VJ-T2066D
    Nagyvonalakban i5-3210M proci, 4GB RAM, 500GB HDD, GeForce GT 635 2GB VGA. Tudom, Asus, K széria… Ugyanakkor jelenleg a K73 szériából használok gépet, és a billentyűzet „kopásán” (fényesedésén) kívül nincs rá panasz. A specifikációk tehát meglehetősen tetszetősek, ennek megfelelően picit 170 fölött is van az ára.
    2. Lenovo IdeaPad G780A 59-336042
    Intel Core i3-2350M processzor, 4GB RAM, 750GB HDD, GeForce GT 630M 2GB VGA. Erről a modellről a specifikációkon kívül nem tudok semmit. A tárhelyet leszámítva mindenben gyengébb, mint az Asus, ám az árkategóriában a többihez képest csak ez nem komolytalan (ugyanis van egy halom noti GeForce 610M VGA-val, de azokat kapásból kilőttem).

Új hozzászólás Aktív témák