Új hozzászólás Aktív témák

  • Neurotoxin

    őstag

    Aktuális lett a notebook vásárlás nálam is, mivel munkámból kifolyólag egy másik városba költözöm és szeretett Acer 5315ösömet édesanyámnak ajándékozom.

    Régebben beszélgettem valamelyikőtökkel (Borote?) a Fujitsukról, meg egy vásárlási felmérésről, csak sajnos sikerült kitörölnöm ezeket a privát üzeneteket. Ha esetleg valaki magára ismerne (ő is Szegeden tanult), kérem keressen meg privátban!

    Szóval Fujitsuban gondolkodok, fontos a 3 év garancia, matt kijelző és jó szerelhetőség. (értsd, az alsó panel eltávolításával hozzáférhessek későbbiekben a ventilátorhoz tisztítás céljából).

    A531/532 ill A512 a kiszemeltjeim, utóbbi felelne meg a legjobban, színben teljesen feketét keresek. Utóbbi mennyire jó vétel B960al, 4GB memóriával? Bruttó 110 körül van 3 év garanciával, bár van ahol 2 évvel van 104ért, gondolom előbbi +1 év garancia bővítéssel értendő? Mi a lényeges különbség hasonló felszereltségű a531/a512 között? Megéri-e az i3 a pluszt pénzt a B960al szemben, ha különösebben nem játszok(Q3).
    Felhasználás módját tekintve internetre kell, munkára ill HD filmnézésre. "H"-s model nem létszükség.

    Amennyiben van köztetek A512es tulaj, örömmel venném tapasztalatait. (melegedés, billentyűzet stb).

    [ Szerkesztve ]

    18 éve a PH! lapcsaláddal!

Új hozzászólás Aktív témák