Új hozzászólás Aktív témák

  • sirszevenap

    addikt

    Sziasztok. A következő kérdéssel fordulnék hozzátok. Kinéztem két notit.

    Egy Packard Bell-t ill egy Samsungot.

    Kérdésem az lenne, hogy melyiket lenne érdemesebb megvenni. A max keretem 130. Esetleg, ha ebben tudtok nekem jobbat mondani, akkor megköszönöm. A Vga nekem a mérvadó és azért a 635M ill a 8750 elég korrektnek hangzik! Főleg ilyen ár mellett. ( Halkan mondom, azért zavar a Samsung procija egy kicsit, egyáltalán nem ismerem, de nem egy vadállatnak tűnik! :DDD A PB processzora kissé barátibbnak hangzik.)

    De ekkor ott van az, hogy a Samsung VGA-ja erősebb mint a Packard Bellé, viszont a proci pedig a PB-be erősebb nagyjából ugyan olyan arányba mint a VGA témában a Samsung előnye. Legalábbis meglátásom szerint, de javítsatok ki, ha tévednék.

    Tehát a nagy kérdés! Melyik?

    Megj:. Egyik márkával sincs bajom, most például packard bell tk 85 van nekem, ami nem régi, kb két éves, de a HD 5470 már kissé elavult és jó árba el tudom adni, mert van rá vevőm, így kicsit újítanék! :K És szándékosan fehéret akarok most, mostanába megtetszett , szerintem elegáns. ( soha nem gondoltam volna, hogy ezt mondom egyszer, de már unom a feketét.)

    Ui:. Ha nagyon úgy van és később kicsit lesz felesleges pénzem, akkor upgradelném a CPU-t i5 körülire ha lehet. Természetesen tudom, hogy gari vesztéssel jár. De ha nagyon gyengusz lesz , akkor muszáj leszek.

    [ Szerkesztve ]

    Bankkártyával? Hát persze!

Új hozzászólás Aktív témák