Új hozzászólás Aktív témák

  • ityam

    senior tag

    Hali

    Gondolkodóba estem hogy lecserélem a régi laptopom ami egy CeleronM 440 es procival és X1600 as videókártyával van szerelve. Proci erőbe hogy őszinte legyek nem tartom rossznak ezt sem szal az új laptopnál mondhatni lényegtelen milyen proci van. mind jobb lesz a mostaninál. Videókártya viszont játékokhoz kevéske nagyon.
    Ezért olyan laptopot szeretnék a megadott ártartományba ami az elérhető leggyorsabb videókártyát tartalmazza.
    150-160Kt gondoltam költeni rá. Ha kicsit többért jelentősen gyorsabb megoldás van akkor nem biztos hogy nemet mondok arra sem.

    Elsődlegesen tanácsot kérek hogy melyik vga kártya van most ebben az árkategóriába ami a legjobb? Picivel feljebb menve árban 170-180Kra van e sokkal jobb alternatíva?

    Konkrét tipust ha ajánlotok egy kettőt azt is megköszönöm.

    Ramból 4GB illik manapság szal az legyen benne vagy lehessen bővíteni annyira. Winyó mind1. Most 250GB on is elférek ha egy kicsit szűken is. Gyári telepített win nem szükséges. Méretből minden méret érdekel. Jelenleg 17 colosom van amin jó dolgozni(word, excell szintű munka semmi extra) nagyon csak nehéz cipelni. És minden nap cipelem. Lehet hogy most kisebbet választanék szívem szerint, de már megszoktam ezt is.

    Sokáig nagyon nem szoktam aksiról használni, szal kiemelten nagy aksi nem kell. Diablo 3 kategóriájú játékokkal lehet ilyen árkategóriájú gépekkel élvezhető sebességgel játszani?

    ui: AMD Radeon HD 7660G + HD 7670M Dual az mennyire használható megoldás? Notebookcheck pontszámok alapján jó, nade gyakorlatban?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák