Új hozzászólás Aktív témák

  • lsc

    nagyúr

    válasz premete #26988 üzenetére

    Akkor csak neked, a kérdésem ez volt :
    Van egy NP350EC- S05hu notebookom win8 operációs rendszerrel, okoz-e gondot akár garanciánál vagy bárminél ha a merevlemezt kicserélném egy ssd-re és arra win7 operációs rendszert raknék? A támogatási oldalon van mindenhez win7 driver, de nem tudom hogy ez mennyire minősül átalakításnak.

    Köszönjük, hogy hozzánk fordult.

    A művelet elvégezhető, a következő képpen:
    Amint adatainkat biztonságba helyeztük, kiszerelhetjük a merevlemezt. Általában ezt a legtöbb notebook esetében könnyedén megtehetjük, ha a gép alján megkeressük a HDD-foglalat takarólapját. Fontos, hogy a művelet előtt áramtalanítsuk a gépet, és az akkumulátort is szereljük ki (ha lehetséges). Sok esetben a HDD külön keretben van beszerelve, amit egyszerűen lecsavarozhatjuk, ha kiemeltük a meghajtót. Az új SSD-t pontosan ugyanúgy és ugyanazokkal a csavarokkal kell rögzíteni, ahogyan a régi HDD-nél láttuk.
    Néhány esetben a SATA-csatlakozást is csavarral kell rögzíteni. Ha ezzel megvagyunk, szereljük vissza a takarólapot, és helyezzük áram alá a készüléket.
    Amennyiben a HDD-t nem lehet kivenni, vagyis az alján nem jeleni meg a HDD felírat, akkor ezt a műveletet szervizben eltudják végezni Önnek. A csere semmilyen garanciavesztéssel sem jár.
    Szerviz elérhetőség:
    VRG Kft., IV. kerület

    Akkor ezek után a samsungot talán kihagyhatod, a ramot külön nem kérdeztem, de ha ssd-t tehetek be akkor gondolom egy ram sem lesz gond.

    [ Szerkesztve ]

    Az élet kegyetlen .

Új hozzászólás Aktív témák