Új hozzászólás Aktív témák

  • lsc

    nagyúr

    válasz Tikakukac #27037 üzenetére

    A kérdés:
    Már kaptam választ ugyan a kérdésemre, de az nem igazán egyértelmű, illetva felmerült egy ilyen dolog http://prohardver.hu/dl/upc/2013-02/25/179811_fkbbb5iw70isix05_garizas.png egy fórumon, tudtommal a volt hivatalos értékesítőhely.
    Tehát a kérdésem annyi, ha én itthon kicserélem a fenti notebookban a hdd-t ssd-re illetve arra win7 oprendszert rakok /gyárilag win8-al adták/ akkor az garanciavesztést okoz-e?

    A válasz:
    Köszönjük, hogy hozzánk fordult.

    Korábbi levelünkre hivatkozva, szeretném Önt tájékoztatni, hogy a HDD SSD-re cserélhető. A művelet elvégezhető, a következő képpen:

    Amint adatainkat biztonságba helyeztük, kiszerelhetjük a merevlemezt. Általában ezt a legtöbb notebook esetében könnyedén megtehetjük, ha a gép alján megkeressük a HDD-foglalat takarólapját. Fontos, hogy a művelet előtt áramtalanítsuk a gépet, és az akkumulátort is szereljük ki (ha lehetséges). Sok esetben a HDD külön keretben van beszerelve, amit egyszerűen lecsavarozhatjuk, ha kiemeltük a meghajtót. Az új SSD-t pontosan ugyanúgy és ugyanazokkal a csavarokkal kell rögzíteni, ahogyan a régi HDD-nél láttuk.

    Néhány esetben a SATA-csatlakozást is csavarral kell rögzíteni. Ha ezzel megvagyunk, szereljük vissza a takarólapot, és helyezzük áram alá a készüléket.

    Amennyiben a HDD-t nem lehet kivenni, vagyis az alján nem jeleni meg a HDD felírat, akkor ezt a műveletet szervizben eltudják végezni Önnek. A csere semmilyen garanciavesztéssel sem jár.
    Szerviz elérhetőség:

    VRG Kft., IV. kerület
    Árpád út 44-46
    Nyitvatartás: H-P: 08-17

    Amennyiben a Windows 8 operációs rendszert eltávolítja és Windows 7-et telepít a gépre, javasolom előtte készítsen egy operációs rendszer mentést a Windows Recovery segítségével. Ezáltal egy image fájlt hoz létre és lehetősége van egy későbbi pontban visszaállítani a Windows 8 operációs rendszert. Amennyiben ezt nem teszi meg és más operációs rendszert telepít a gépre, Ön lemond a szoftveres garanciáról.

    Bízunk abban, hogy válaszunk teljes körű és hasznos volt Önnek. Amennyiben további segítségre van szüksége, az Ön szíves rendelkezésére állunk e-mailben, a honlapunkon megtalálható online chat szolgáltatásunkon keresztül, vagy a díjmentesen hívható 06-80/726-7864-es ügyfélszolgálati telefonszámunkon.

    Üdvözlettel,

    Samsung Electronics Magyar Zrt.
    Ügyfélszolgálat
    Kérdés dátuma

    [ Szerkesztve ]

    Az élet kegyetlen .

Új hozzászólás Aktív témák