Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz BRIKLY #27430 üzenetére

    Csak azt a sz@r gépét tudtad volna megnézni anyámnak, amit 43k-ért bugáztam karácsony előtt... sírógörcsöt kapnál, hogy mit vettél és mennyiért, nem zárnám ki az erős szuicid gondolatok megjelenését sem.

    De legyen úgy, ha szerinted az a gép 100k-ért mindenben kiváló, akkor ennyi. 100k-ból ha jól emlékszem 8440p-ket dobálnak az ember után. A kérdés már csak az, hogy a Precision, Elitebook, Thinkpad és Latitude tulajok ezentúl milyen mellékneveket használjanak a gépeikre, mert bizony ez így probléma lesz.
    Panaszod meg sohasem lesz. Mert mindent megszoksz és mivel nincs viszonyítási alapod, így az lesz a természetes. Tudom, mert mikor eljöttem asztaliról a kis málnaszörpkeverőim az égben voltak, hogy mekkora állat ez a laptop. Így most x év után bátran hülyézem le magamat, és szarozom az akkoriban is 200k-s laptopomat. Kopp-kopp mai napig szolgál, de ezt inkább a gondos tulajnak köszönheti, meg a DTR mivoltának, meg némi szerencsének. Szóval utóbbiból kívánok jó sokat, további boldogságot :R

    utóirat: Fej falba verésére alkalmas link csak erős idegzetűeknek.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák