Új hozzászólás Aktív témák

  • KBear

    tag

    válasz don pardon #27456 üzenetére

    Szia,
    úgy látom, eddig nem kaptál választ. Én nagyon hasonló cipőben járok, a g580 és az NP350 között vacillálok, vacilláltam sokáig, ami külsőleg megegyezi az NP355-el, a belső felszereltség persze más. Megnéztem mind a két gépet kívülről és nekem határozottan tetszik a levovo is, dizájnra és minőségben is. Végül azért döntöttem/döntök (még nem fizettem ki) a samsung mellett, mert hasonló konfigurációval valamennyivel olcsóbban jutok hozzá, meg végül előnyként könyveltem el a matt kijelzőjét is (sokáig ebben is bizonytalankodtam :B)

    Néhány napja én azt a verdiktet kaptam a guruktól, hogy talán inkább a lenovo, de a samuval sem lövök nagyon mellé. Élőben látva a két gépet - de használatba még nem véve egyiket sem - én is ezt tudom neked mondani.
    Minőségben nagyjából rendben vannak, kategóriájukban az okés szintet hozzák. Felsőbb kategóriával úgy sem érdemes hasonlítgatni őket, bár ennyi pénzért már lehet találsz jobb minőséget képviselő masinát is (nekem a z500-at ajánlották ilyen árban)

    Józan fejjel a külsőnek kellene utolsónak lenni egy notebook vásárlásánál, de ezzel én is úgy vagyok, ha már ennyi pénzt költök valamire, akkor legyen olyan, hogy szeressek ránézni, jó érzés fogjon el, ha elé telepedek.
    Ez alapján azt mondom nyugodtan vedd meg a 355-öst.

    Az még fontos, hogy annyira nem értek a dologhoz, hogy az ebbe szerelt AMD konfigurációt minősíteni tudjam, esetleg más konfiggal felelősen összehasonlítani neked, ezt majd a guruk megmondják, de én is néztem ilyen belsejű gépet, izgalmasnak is tűnt ez a dupla GPU-s megoldás, volt, aki ajánlotta is nekem, de végül számomra az jött le, hogy arra amire én használom majd a notit, bőven elég az általam választott specifikáció is, ami azért jó néhány 10k-val olcsóbb, ugyanebben a házban (még egy betervezett SSD upgrade-el is).

    Ha már valami lényeges a döntésnél, hogy amire te használnád, ahhoz ad-e többet ez a proci-vga kombo, ehhez képest a kinézete a gépnek azért szerintem is másodlagos. :)

    XBOX (360, ONE) gamertag: KBear2112

Új hozzászólás Aktív témák