Új hozzászólás Aktív témák

  • Pocok256

    veterán

    válasz letepem #32530 üzenetére

    Soha nem állítottam, hogy az AMD gyenge lenne sőt maga nevében rommá zúzná bármelyik versenytársát, ha a programozók tudnának 4 szálra optimalizálni és képesek lennének mindenhol szépen belőni a DG t.

    De ezek közül legtöbbször csak az egyik paraméter van jelen, emiatt van szívás. Konkrétan az van, hogy az AMD letett egy verhetetlen párosítást a dg vel és a 4 maggal, csak éppen szív vele mert minden játék 1 vagy 2 magra van optimalizálva ami miatt a programok fele durván cpu limites lesz, a másik felében meg sajnos a dg optimalizálásra sokszor hosszú heteket kell várni, hogy kapjunk valami normálisat.
    Persze vannak itt tech demok, hogy mire lenne képes a rendszer DIRT és TD és társai csak szomorú, hogy ez nem minden játékban van így. Mint ahogy írtam már egyszer, iszonyat dühítő a tudat, hogy van egy erős géped és a fost*licska játék csak a felét használja ki... persze te azzal a játékkal akarsz játszani ergo nem tehetsz mást mint intel +nvidia -ra váltasz vagy intel +amd -re.. Egyelőre ez a helyzet... Talán majd ha játékok fejlődnek akkor lesz esélye az AMD -nek. Vagy az AMD kidob egy olyan procit ami 1 szálon is életképes.

    Amúgy a notebook ajánlók között itt ebben a topicban kb én vagyok a legnagyobb AMD fan szóval pont rossz ember nevét említetted meg :D

    HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

Új hozzászólás Aktív témák