Új hozzászólás Aktív témák

  • Laox

    aktív tag

    válasz kacsip #35182 üzenetére

    Nem, szerintem nem kaptam hibás példányt. Valószínűleg akkor nekem nem való laptop. Én egy elég komoly asztali gépet cseréltem le erre, mert kell a mobilitás (az ennél amúgy jóval drágább is volt, 3 hónapot tudtam csak használni sajnos). Annak a képernyője IPS paneles volt, a betekintési szöge nagyon jó, a monitort nézhettem konkrétan szemből, nem kellett hajtogatni, hogy kis szövegmezőket észrevegyek világos hátteren webes rendelésnél, hogy most egy konkrét példát mondjak. A teljesítményét természetesen nem hasonlítom össze a két gépnek, fölösleges lenne. A billentyűzet alapvetően jó, nekem szmájli írásnál a kilences gombot az esetek 90%-ban másodszorra is le kell nyomnom, mert a normál nyomást nem veszi be. A touchpad-nek a "gombjai" (mert ugye nincs rendes gombja) is érintésérzékenyek, emellett a gép beléig be lehet őket tolni, fél évet nem adok neki és fél kiló kosz lesz alatta, már most is alig tudom takarítani a széleinél.

    A winchester sebességével kapcsolatban: van nekem egy 3-4 éves hp probook 4510s-em. Szoktam letölteni a háttérben, a winyóról filmet nézni, azt a jobb oldalra húzom, balon meg megy a böngészés (és a régi gépen ugye a rendszer is a winyón volt, nem külön ssd-n, mint ezen). A régi gépen ezt minden további nélkül tudtam csinálni, ezen viszont akad a film, csúszik a kép, hang, szóval nem bírkózik meg vele a winyó, lassabb, mint a régi gépben.

    Nem az egy billentyű miatt csalódás ez a gép, hanem összességében. És szerintem nem nagy igény, hogy ilyen dolgokat elvárhassak tőle.

Új hozzászólás Aktív témák