Új hozzászólás Aktív témák

  • Laci FULL HD

    csendes tag

    Sziasztok! Üdvözlök minden testvéremet ebben a topicban!

    Még uj vagyok,csak nem rég szálltam alá a Lelki Világból ebbe az univerzumba (regisztráltam) ,és jöttem erre a bolygóra mert szükségem lenne a segitségetekre. Már 2-3 napja csak titeket olvaslak a Szentirás helyett :(( jókat és érdekeseket irtok!
    Van egy ASUS U36S Intel Core i5-ös laptop,sima HD.Fél éves még csak de már akkor elavultnak számitott.Megvettem,mert gyorsan akartam laptopot,de bevallom,hogy NAGYON keveset értettem hozzá akkor még,azóta sokat olvastam,de még mindig el kél a segitségetek.Oktogonnál vettem mikor Pesten jártam.
    Nővéremnek már el is adtam igy vissza jön 190.000- forint,ehhez már nem kell sok,hogy ujjat és sokkal jobbat tudjak venni.
    Mivel mostanában hőség riadó volt igy elhatároztam,hogy olyan laptopot veszek amely fejlett hütéssel rendelkezik.Igy eljutottam az ASUS G55 höz.Ám nekem nem kell már hagyományos HDD,még SSD gyorsitóval sem!A legminimálisabbra akarom vissza szoritani a gép melegedését.

    Az ideális amit keresek Intel Core i5-ös,FULL HD kijelző,250 GB SSD,8 GB RAM,stb,stb.
    Tegnap láttam egy Lenovót Y500-ast de mára,nem hazudok 40.000- forinttal drágább lett!!! :W Bár az i7-es volt,nekem nem kell,ugy sem használnám ki,és féllek a melegedéstől is.Jó nekem az i5-ös proci is.
    Az ISTEN Szerelmére kérlek segitsetek,ha tudtok.Az UR Hálálja meg nektek.

Új hozzászólás Aktív témák