Új hozzászólás Aktív témák

  • Borote

    addikt

    válasz djhalasz #38647 üzenetére

    Én biztos nem, de nem kell tartanod, mert külföldről hozzák. Amúgy olvasol is, vagy csak örülsz neki, hogy milyen jó gépet találtál?

    "Mit jelent a Dupla Garancia?

    A garancia időn belüli meghibásodás esetén a telefonon vagy e-mailben történő bejelentést követően a PlazaMarket futár szolgálata INGYENESEN elszállítja a vásárolt terméket és az adott MÁRKASZERVÍZBE továbbítja azt. A megjavított terméket a PlazaMarket szervizes szakemberei a visszaszállítást megelőzően újra át ellenőrzi a terméket, hogy Ön csak is kizárólag olyan terméket kapjon vissza ami tökéletesen működik.

    Így duplán garantáljuk, hogy a megvásárolt terméke kifogástalan állapotban kerül vissza Önhöz.

    A szervizbe és a vissza szállítás díját is a PlazaMarket fizeti, így KÉNYELMESEN és INGYEN történik a garanciális javítás.

    Mennyi a Garancia idő?

    Legalább 24 hónapot vállalunk valamennyi termékünkre, de vannak olyan termékeink melyre 36 hónap garanciát adunk.

    Mit tegyen ha a termék garanciális időn belül meghibásodik?

    Vegye fel a kapcsolatot a PlazaMarket.hu -val telefonon vagy e-mailben?
    A személyes kapcsolat felvételt követően a PlazaMarket.hu INGYENESEN elszállítja a meghibásodott terméket és MÁRKASZERVÍZBE juttatja el azt.
    A termék megvizsgálását követően e-mailben értesíti a vásárlót a MÁRKASZERVÍZ eredményéről.
    Javítást vagy a termék cserét követően a PlazaMarket szervizese újra átnézni a terméket, hogy Önhöz csak is kizárólag kifogástalan termék kerüljön.
    INGYENESEN visszaszállítjuk Önhöz a megjavított vagy kicserélt terméket.
    Garanciális javítás időtartalma maximum 3-4 munkanapot vesz igénybe. Ha alkatrész cserére kerül sor akkor az sajnos hosszabb időt vesz igénybe mivel, az alkatrész beszerzése akár 2-3 hét is lehet.

    Amennyiben a törvény által előírt 30 napon belül nem tudjuk javítani a készüléket, abban az esetben egy teljesen új készüléket küldünk helyette."

    Tehát azért benne van az átvágás faktor, mert ez MINDEN helyen így működik, hogy viheted a boltba is a gépet, csak éppen az MSI-nek nincs nagyon itthon értelmes szervize, úgyhogy egy szervizelés jelen esetben jelentősen elhúzódhat. Ráadásul ezek a boltok időnként fel is szoktak szívódni (lásd tonervilag), úgyhogy az 'adunk helyette egy újat' szöveg sem biztos, hogy nyerő.
    Az, hogy nem magyar gép, már csak hab a tortán. Majd kapsz rá szép matricákat.

    No mi ez, ha nem lutri? :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák