Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz _Horka_ #40909 üzenetére

    Vannak olyan chipek és minden más, mondjuk FET-ek, amikre nem kenhetsz pasztát a felület, vagy a hőtermelés és ezer másik ok (könnyen zár rövidre dolgokat) vagy akár a csövezés miatt. No ide raknak párnákat. Ha jobban belegondolsz procik alá sosem kerül, max a nagyon apróságok alá, így kapásból tudja a laikus is, hogy hőátadásban azért nem egy minőségi paszta, ami igaz is. Gyártásnak mindegy, pasztát nyom a gép, vagy egy lapot rak oda, tök8.

    A jó paszta pedig azért nem havonta cserélendő, mert az oldószer ami benne van, bő 1 hónap után tud egyáltalán kipárologni, itt is van elbaszarintva a legtöbb teszt, mikor felkenik nézik és ennyi. Pedig ez nem heti dolog, mikor szépen már kiszárad, akkor kell méricskélni, sokra megyek a jó anyaggal, ha 1 hónap múlva meg már rosszabb.

    Ennyi tűnt fel, csak megjegyzések.

    de az ostoba kötekedéstől tartózkodj, ha megkérhetlek erre

    Amit írtam, az mind igaz.

    Semmilyen tévedés nincs benne a GAP-PAD-al kapcsolatban.

    Amennyiben nem vagy otthon a témában, [itt okosodhatsz egy kicsit].

    És jött egy 4 soros wikipedia cikk, plusz leostobázol. Na akkor most kezdjünk leállni, mert ezt viszont nem csípem és még morcos is vagyok, ami megint nem jó.

    Első körben vizsgáld meg fizikai szempontokból a pasztákat és hővezető párnákat, hővezetés ügyileg mondjuk kezdetben. Ha megvan, feltűnt valami, akkor szólj, de ne károgj.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák