Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz _Horka_ #40925 üzenetére

    B@szol olvasni. Leírtam, hogy kisebb procik alá (egyes Atomok alá is, vagy régebbi más, alacsonyabb fogyasztású) raknak/raktak is. Idézem: Ha jobban belegondolsz procik alá sosem kerül, max a nagyon apróságok alá és akkor cáfolatnak erre hozol egy doksit amiben pontosan ezen procik alá való padvágást és felhelyezést taglalják. Talált, mellé.
    2004 Áprilisi doksit linkeltél be, eszednél vagy? Hol van itt a teszt? Hőfokok valami? Ez egy sima leírás, anno régesrégen Intel is adott ilyet, ott is adtak nyalható alucsíkot és hasonlókat proci alá, csak ott a proci nem egy i7-es notiproci volt, hanem 200Mhz-es kispentium. Elektroncsöves dolgokat is hozhatok fel akkor :DDD Kegyetlenül mellélőttél, nem tudom, Te mennyi hőpárnás noti-asztali gépet láttál az elmúlt 10 évben? Bevallom 5 alatti számot tudok én, akinél 5 gép alatt nem nagyon forog az albi, és azért toltam én extrém tuningot meg asztaliban utaztam dettó sok évet.

    A nagy része nem vezeti az áramot. Mint ahogy a víz sem. Kivétel akkor van, ha bekerül valami jóféle mocsok, por vagy egyéb, és ezt elkeverve máris jó lesz a dolog.

    6 havonta is árt. Minek? Ha megérzi a minőségét és vezetési képességeit minek bontanál szét olyan gépeket, mint Z500 aminél örül az ember ha a profik képesek körömtörés nélkül? Hatványozottan igaz az ultrákra, amiknél dettó életveszélyes a bontás legtöbb esetben.

    Az AMD "tanulmánya" nagyon szép csak éppen sz@r köze van ahhoz, ami azóta történt minden szempontból. És nem, Te nem azt mondtad, ami a wikin volt (ami egy nagy semmi abban a formában kb.) hanem sokkal nagyobb marhaságokat.

    Az értelmetlen kötekedést pedig Te csinálod, csak még nem látod a fától a medvét.

    Remélem így már abbahagyod.

    Én első körben anyatejjel kezdtem, aztán kaptam vizet, majd teát később kólát is ittam, amit pohárba is kiöntöttem. Na pontosan annyira tudok én is ezekről a dolgokról beszélni szakmai módon, mint Te a pasztáról meg a párnáról, legalábbis nem mondtad még mennyi időt töltöttél a fizika tanszéken, mondjuk a hővezetéssel kapcsolatos témákat boncolgatva, de ha tényleg egy archívumból előszedett majd' 10 éves paszta és pad felhelyezős doksi a szakmai alap, hát na.

    Én meg véleményezem, mert ostobaságokat tolsz egy szakmai kiemelt témában amit olvasnak, megesik, minden hónapban előkerül pár ember, aki hirtelen megvilágosítja a sötét elméinket, felesleges, megvagyunk, köszi.
    És akkor fejezzük be, valóban.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák