Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz Ispy #47520 üzenetére

    Az ilyen tudatos vásárló szokta azt csinálni, hogy valójában a végén mégiscsak jobban tudja majd, mint az eladó/topikban lakó ember. Mármint ez lesz a fejében, mert ő kiolvasott 500 fórumot és rájött az igazságra. Hát a nagy f@szt. Én 1 hétig olvastam 3 nyelven a fórumokat, végül felhívtam ismerőst aki 20 éve tolja az ipart és úgy lemarházott, mint a huzat. Pedig elég értelmes vagyok, azt hittem tudok már kb. mindent ami kell egy ilyen belépő szinten. Túróst. Egyszerűen a tapasztalatot nem tudja sohasem fogja tudni helyettesíteni 2-3 nap olvasgatást úgy, hogy fingod nincs hozzá. Az tök szép ha valaki betanulja az adott gépről a teszteket, csak ha még a büdös életben nem látta akkor ez olyan hortobágyi délibáb szindróma. Mert továbbra is csak annyira lesz okos, mint egy majom aki tud olvasni és megtanulni dolgokat, centivel sem több.
    Az elhangzó mondatra meg rá kell keresni és megtalálni a hivatkozást. Na ott nagyon szépen le lesz írva miért vegyen valaki inkább egy idősebb gépet ami új korában fél milla volt, mint egy mostanit ami meg 150k.

    Pocok256: Hát nem egy pákárdbell, az biztos ;] Billzet háttérvilágítását csekkold, legutóbb néztük, hogy a homogenitása hagy némi kívánnivalót maga után, nem tudom csak az volt olyan.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák