Új hozzászólás Aktív témák

  • hallador

    addikt

    válasz Pocok256 #50397 üzenetére

    Köze nincs hozzá, valóban jellegzetes a hangja, de a Lenovo-t minőségben biztos odacsapja, nem kicsit nagyon, nem beszélve a Lenovo garanciájáról, ami meg gyakorlatilag vacak. (Legalábbis az IdeaPad-é biztosan).
    Én is mondharnám, hogy a Vostro az Inspiron vékonyított mása, de ha még igaz is lenne, mert tényleg gagyi. Ja meg az Inspiron árnyéka ünmagának bármit is mondtok itt...
    Ne nagyon akard összehasonítani azt a HP proBook-ot a konzumer vackokkal. Már bocs....

    (#50400) Tikakukac

    Ez igaz is, de legalább nem kell fél évente komplett hűtás rendszer cserélni mint egy Vostroban, ami meg halk, csak éppen akkor sem hűt ha kellene, egy idő után meg sehogy. Meg arról nem beszélve, hogy a Dell modell függetlenül, fel le pörgő ventijei, és semmi nem segített a legtöbbön, fogta magát és 1 percenként felpörgött, csak úgy, az sokkal idegesítőbb nekem.
    Na ennél a ProBook kategóriákkal jobb, pláne, ha beleveszem, hogy ott legalább a hűtés működik.
    Inkább legyen hangosabb ha működik.
    A HP-ket űgy hangolják, hogy a venti forogjon, de hűt is. (Vannak kivételek a ProBook 5000 ami márnincs az nem ilyen volt.)

    [ Szerkesztve ]

    The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Új hozzászólás Aktív témák