Új hozzászólás Aktív témák

  • Sheld

    senior tag

    válasz premete #58100 üzenetére

    (5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény? teljesítmèny
    Teljesen mindegy ha szétesik akár az első héten, tele vagyok lével, veszek egy újat.
    Ha az általam megadott feladatokra egy olyan gépet szeretnék venni, ami teljesítmény, és minőség szempontjából is a toppon van, akkor Asus G5* vagy Alienware, ami meg nem az én pénztárcámnak van kitalálva. (Újonnan főleg nem.)
    (6) Szeretnél bele SSD-t?(B)nem(/B)
    Biztos akadályozza az ssd a játékok futtatását, én átlag használatban semmi hátrányát nem éreztem az ssd-nek. Én mondjuk ebben az esetben is elfogadnám ssd-vel a gépet ugyanannyiért, legfeljebb eladnám, és vennék egy hdd-t.
    Nézd meg a kínálatot, én nem találtam SSD-vel szerelt gépet. Opcionálisan elérhető, de az +pénz. Ha mutatsz ilyen gépet, jó hardverrel... :D

    (7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt? Teljesen mind1
    + (8) Notebook tömege? Nem számít
    Hordozva nem lesz, ki sem kerül az elsötétített szobából, kvázi asztali gépnek lesz.
    Kvázi asztali gépként lesz használva... igen. Annyi ferdítéssel, hogy hetente vándorol 160 kilómétert. Nekem nincs kedvem egy asztali gépet hordozni Vonaton/buszon a bőröndöm mellett. Szerintem neked sem lenne.
    Kijelző: Fényesnek, neve is takarja magasabb a fényereje, jobbak a színei általában. Eddig ilyen gépeim voltak, nem volt velük bajom. Az hogy matt, vagy nem matt nem lényeges, mert az egyetemen jól használható a fényes is, az albérletben és itthon szintén. Körtefa alatt meg nem fogok Crysisozni, vagy Battlefieldezni vagy bármi egyéb.

    (9) Operációs rendszerrel vagy nélküle? Nèlküle
    Akkor sem kell rá operációs rendszer, ha ingyen van, vagy olcsóbb azzal, mint nélküle, mert nem tudnék nyugodtan aludni, ha legális op. rendszer lenne a gépemen.
    Ha ingyen van, jöhet. Ha +pénzt kell rá áldozni, akkor nem kell. Van MSDNA hozzáférésem, az egyetem jóvoltából. Ha lesz annyi pénzem, akkor meg megveszem a lemezes változatát az oprendszernek, mert új jobban szeretem.

    Ezeket nem egészen értem, próbálok rá magyarázatokat találni, nem tudom, sikerült-e. :) Részben... egyébként nem :D

    Remélem sikerült eloszlatni a kételyeket. :D

    [ Szerkesztve ]

    Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!

Új hozzászólás Aktív témák