Új hozzászólás Aktív témák

  • Yany

    addikt

    Dell Vostro 5470 tapasztalatok

    WiFi
    Az Intel 7260-as vezérlő elég bajos. Az első tesztek után azt kell mondjam, hogy habár van pillanat, amikor képes tartani az általam korábban írt értékeket, de egyébként meg borzasztó instabil. Olyan szinten, hogy folyamatosan leszakad, és amikor veszi a jelet, akkor is 2(!) Mbps és 200 Mbps között folyamatosan ugrál a kapcsolati sebesség. Amíg nem jövök rá, hogy mi okozza ezt az instabilitást, erősen nem ajánlott a gép. Hamarosan routert cserélek, de az még hetek kérdése, hogy legyen vele tapasztalatom. Jelenleg egy egyébként megfelelően működő D-Link DIR-655 üzemel. A sokéves Toshiba A300-asnak csont stabil a kapcsolata ugyanott, ahol a Vostro bizonytalankodik.

    Nem ugyanez a vezérlő bajos a 7537-esekben is?

    Fagyi
    Nem tudom, hogy a folyton megszakadó hálózati kapcsolat okozhatta-e ezt a jelenséget, de (eddig egyszer) előfordult, hogy a gép annyira lefagyott, hogy csak kikapcs. gombbal lehetett leállítani. Ettől azért el vagyok szokva. Utoljára Win95-nél volt ilyenhez szerencsém. A totális lefagyást megelőzte 2-3 alkalommal a flash plugin "nem válaszol" jelensége Firefox-ban.

    A gép ugyebár új és friss telepítésű, vírusírtóval és pontosan ugyanolyan user szokásokkal, mint a nem bizonytalankodó A300-as esetén.

    SSD miatt a gépet hamarosan újra telepítem, közben a router is cserélve lesz (valszín Asus AC66U-ra) és kiderül, hogy a gondok elszálltak-e. Addig aki ezzel a géppel szemez, gondolja át, mert sajnos a neten mások is panaszkodnak a WiFi-re, ami nem túl jó előjel.

    Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

Új hozzászólás Aktív témák