Új hozzászólás Aktív témák

  • Balli

    őstag

    válasz brumi1024 #62186 üzenetére

    Igazad van, hogy csak a technológia alapján nem lehet következtetéseket levonni. Egyébként tudsz mondani példát rossz minőségű IPS panelre?
    Pár hete voltam egy notiszalonban (az Árkádban)... ki volt rakva egy rakat laptop. Egy 260ezres Asus N550LF (egyetlen kirakott IPS laptop) egyszerűen körbe verte az egész mezőnyt , konkrétan a mellette lévő fél milla körüli Dell-re egyszerűen fájt ránézni... mondtam is a segítőkész eladónak, néztük állítgattuk, de csak biccentett, hogy igen ez van. A kiállított példányok közül egy vette csak fel a versenyt az y510p, amire simán ráböktem volna hogy IPS panel első látásra, nagyon szép képe volt (nem szakavatott szemem van). Persze lehet beállítással finomítani stb.. de döbbenet különbségek. Nyilván ezt csak a kiállított példányokra vonatkozik, tehát nem reprezentatív
    Céges laptopom egy HP EliteBook, feleségemnek egy felső kategóriás Dell (most hirtelen nem tudom a modellt)... mindkettőre rossz ránézni, inkább nézem a 8éves Sony laptopom kijelzőjét.
    Amit írtál modelleket szívesen megnéznék, biztos nagyon jók lehetnek... viszont azok meg árban már teljesen más kategória :(

    Igen, pl amit fent irtam LF-ben, illetve ebben is: N550JV Asus 550 IPS panelja élőben is nagyon jó, illetve tesztekben is jókat írnak róla (pl linkelt teszt)

    [ Szerkesztve ]

    Athens 2004

Új hozzászólás Aktív témák