Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz sz.balazs.95 #65222 üzenetére

    Nem, téged nem érdekel a tapasztaltabbak véleménye. Hiába töröm akezemet, hogy megértsd mekkora kupac szar az összes belépős Acer főleg ezek, de te elintézed annyival, hogy nincs teszt és biztosan nem és ez jó. De akkor miért kérdezed? Ha nem veszed figyelembe azon emberek véleményét akik ilyen géppel csak jobbára más belsővel rendelkeznek, akkor tényleg nem tudom. Acer topik, a tulajok majd jól megmondják, hogy bizony nincs velük baj, sőt, minőségi. És akkor rendben lesz a belsőd is és mindenki happy.

    Csak tényleg nem értem minek ide egy pár ember, mikor szinte mindenki jobban tudja mit vegyen. Vegye. Vagy mondja azt, hogy hát letojom, de köszi. De ne azt, hogy hülyeségeket beszélünk. Mert arra allergiás vagyok, főleg mikor olyan kerül terítékre ami az orcám előtt megy szét.

    hogy felvetek egy notit, de már jönnek a rendkívül hasznos „pfff” meg hasonlóan színvonalas megjegyzések

    El vagy tévedve, le lett írva vagy 3-szor miért ne vedd. És mikor már erre is inkább belinkeled ugyanazt a hulladékot csak picit más belsővel, vagy egy csapásra más lesz? Magadat becsapni tökéletes. Lássunk már ezen túl plz.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák