Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz maestro87 #66486 üzenetére

    Mert a kijelző sorozatszáma olyan sok embert érdekel... :))

    Ha ez nincs meg, akkor honnan tudod a panelt? 7537 IPS kamu IPS sztori megvan? Na, akkor te is tudod ez miért lenne fontos. Lásd Thinkpad Parts lookup.

    Nézz már fel a Dell honlapjára legalább egyszer, ott van, hogy milyen felbontású kijelzővel létezhet az adott típus.

    Királyság. Na és ott írják a 7537-es gondját is, hogy mi azonos gép típuskódban lehet rendes és fos IPS is? Nem?! Szegénykém, sajnállak.

    Mert naponta változtatják az elérhető kijelzők felbontását, mi? :) Ugye ezt te se gondolod komolyan?

    Nem, ezt éppen te szeretnéd bemesélni. A büdös harcihelyzet az, hogy gyártás alatt előfordulnak gondok. x200 IPS ghosting és rétegelválás. Ezt revízióban megoldották. Na és honnan fogod tudni a tiedbe jó került-e? Igen, gyártó közeli infóból, amit nem taknyolsz ki sehonnan.

    Az olyan adatokra meg teljesen felesleges szűkíteni ami egy kis ráfizetéssel cserélhető jobbra. Például: RAM, HDD/SSD, CPU.

    Bíííp, megint beszívatod magad. Rakat gépet forrasztott procival adtak régen is manapság még inkább, plusz rohadt drága cserélni, ramból egyre nagyobb divat integrálni és hagyni 1 slotot, HDD/SSD meg könnyűnek tűnik, csak max fél tucat SSD-t kell kipróbálnod, mert a G56-ról tegnap tudtam meg, hogy finoman szólva válogatós. Mekkora ram dettó lehet érdekes bizonyos gépekben, max TDP meg a hülyét se érdekli valóban. Ha elbírt egy i3-at i5-öt viszi az az i7-et is :K
    A bővítés mindig drágább. Legózd ki nyugodtan. Én megtettem számtalanszor. Majd mikor nem indul a proci a gépben, mert kiderült, hogy csak egyes sorikat engedtek benne bios szinten.

    Tökre örülök neki, hogy ennyire flottul megy minden, bár azon a bolygón élhetnék ahol te is.

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák