Új hozzászólás Aktív témák

  • maestro87

    őstag

    válasz premete #66670 üzenetére

    Mert a színe a mérvadó egy laptopnak mi? Na nevettess! Egy szóval sem mondtam, hogy könnyű! Akkor ki nem tud olvasni? Kétszer írtam le, hogy nem könnyű! Bár engem nem zavar egy 3kg-os laptop hordozása sem... szóval ez szubjektív dolog.
    Könnyű, vékony, csajosat és jót nem veszel 120-ért és mivel nem lehet várni 3 évet, hogy le menjen az áruk ezért kompromisszumot kell kötni. Ajánlj neki akkor olyat, de majd akkor ne csodálkozzon, hogy 2 év múlva dobhatja ki a kukába. És még te beszélsz marketing megvezetésről, mikor úgy látszik te is meg vagy vezetve ha vékony, rózsaszín laptopot akarsz ajánlani.
    "Téged sem fognak az eszedért ellopni" Ez rád inkább igaz... (aminek az okát én le is tudom írni ellenben veled, ld. fentebb)
    Az meg külön érdekes, hogy csak a legtöbb feltételt teljesítő ajánlott laptop-ot hurrogod le te is (mert Ti nem tudtatok ajánlani egyet "szaki" létetekre), a Dell-en meg egyszerűen átsiklottál, mert azt tudod, hogy az sem rossz ajánlás...
    Mivel nem tudsz mibe belekötni, ezért csak a súlyába kötsz bele... Ezt hívják kemény trollkodásnak.

    (#66673) Tikakukac:
    1. DE, megtudod venni áfás számlára! Oda van írva, hogy tartalmazza az áfát! Olvasás: egyes! (Troll1)
    Te trollkodsz, mert csak az ajánlatba tudsz belekötni, és ajánlani meg nem tudsz! Nyugodtan megkérdezheted ezt bárkitől a környezetedben! (Troll2)
    Az általad ajánlott Thinkpad sem csajos. (Troll3)
    Nem akarod felfogni, hogy mi volt a szándékom a HP ajánlással, aminek a súlyával tisztában vagyok, ezért is hangsúlyoztam. (Troll4)
    2. A Dell-ről is kapsz áfás számlát. (Troll5)
    Meg akarsz vezetni, hogy 4 cellás, miközben 6 cellás (Troll6). (Mellesleg kit érdekel a cellaszám ha bírja az 5-6 órát ami bőven túl teljesíti a pár órát amit bírnia kellene.)
    Rögtön 6 érv egy hsz-odban a trollkodásodra. Ellenben te nem tudsz eggyel sem elő állni, szánalmas próbálsz hamis érvekkel "kitakarítani" engem, de nem jön össze. Jó lenne ha néha tükörbe is néznél egy kicsit... Csak egy olyat mondanál amit rosszul írtam, de nem tudsz! Persze még neked így is könnyű érv nélkül kiütni engem a nyeregből, hogy a fél fórum a Te se****et nyalja, és viszont.
    Mellesleg még mindig várom az ingyen laptopot tőled, mert még most sem tudtál egy szériaszámot ajánlani egy laptophoz, és amivel nem is küldenek el a boltban a csába. Csak hang vagy...
    Egyébként én befejeztem, mert idiótákkal nem szokásom vitatkozni.

Új hozzászólás Aktív témák