Új hozzászólás Aktív témák

  • maestro87

    őstag

    válasz premete #66725 üzenetére

    Akkor láttál engem? Ott integettem neked, oda is akartam menni hozzád, de a rendőrök nem engedtek át a kordonon belülre. :DD
    A csajok terén meg ne általánosíts, ismerek párat akik nem olyan finnyásak e-téren. De ez még mindig csak előny, nem fő szempont! Egyébként is 3 kiló.
    Nem én csaptam be őt, Ti állítjátok, hogy nincs, pedig van. És írta, hogy csak a számla miatt akart újat, mert úgy tudja, hogy használtra nem lehet áfás számlát kérni (valahol nem is). De biztos, hogy megfelelne neki egy használt is ennek tudatában, főleg hogy egyes notikon nem is látszik a használat nyoma.
    Csajos, vékony notiból meg nincs strapabíró ezért akár veheti az Acer-t is ha az jó neki hardver szempontjából, max. tesz majd egy hűtőt alá, ha kaki a hűtése.
    Ja, és egyébként sem úgy működik a legtöbb ember, hogy ha csak 120 ezer forintja van rá, akkor még simán rá tud dobni még egy 50-est. Ha itt nem ajánlotok neki 120-ért egy jót kompromisszumokkal, akkor majd máshol fog venni 120-ért egy rosszat, és ezt nektek köszönheti majd!
    De egyébként is úgy látom tárgytalan mert a kolléga átment más fórumra, meg is értem...

Új hozzászólás Aktív témák