Új hozzászólás Aktív témák

  • Ren Hoek

    veterán

    válasz razero #73102 üzenetére

    Nekem ilyen van 2.5 hete. Bár még nem raktam fel rá videóvágót, majd nemsokára érik. Melókra újabb Adobe Premiere-t szoktam használni, utómunkának régebben Fusion-t, mostanában már erre is inkább Blendert (...3D-re is, sőt főnököm átállt még a filmvágásra is Blenderre), fehérje rajzolós programot, molekula - gyógyszerhatóanyag szimuláló szoftvert... megjelenítéshez openGL, de annak inkább CPU kell, hogy a Schrödinger egyenleteket számolgassa, nemsokára python alapú bioinformatikai toolokat, ugyancsak pythonos kvantum elektrodinamikai toolboxot (QuTip), C++ szimulációk GPU-ra (GCN-re érdekel majd főleg), FPGA-szimulátor stb stb... kb ezekről tudok tapasztalatot írni majd, ha belakom rendesen a gépet, és kellenek ezek.

    Egyelőre pozitív nagyon a gép. Furmark szerint kb 2x több FPS-t visz a benne lévő HD4600-nál a Radeon. Amúgy tesztelgettem CPU-GPU stressz tesztekkel is, jól bírja a hűtése, és a hőfokok sem mentek 65 fok fölé - ventiben is van tartalék. 2-es fokozatnál nem tudtam nagyon jobban felhergelni. Gépház jobboldalt,felül szinte hideg ilyenkor is, baloldalt kézmeleg. Persze vannak apróságok, pl vinyó nem túl halk, de ezt már megszoktam.
    És akksit pedig nem szabad visszatenni levett hátlappal, mert úgy jársz mint én :D körömmel és bankkártyákkal kell kifeszegetni.

    Ja és jól össze van téve eléggé, igényes alapanyagokból. Ha nem olvasom a fórumot szerintem vettem volna egy Toshibát, vagy ASUS-t ilyen procival, és parázhatnék a reaktorolvadástól. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák