Új hozzászólás Aktív témák

  • szabonagyur

    félisten

    válasz buci30 #76120 üzenetére

    Figyelj csak, mielőtt kioktatsz minket, hogy kezdődik a téma összefoglaló? Ki kell tölteni a kérdéseket, ehelyett beböfögtél annyit, hogy Keresed a 2 fajta gépet esetleg használtan. Az égvilágon semmit sem mondtál, hogy mi érdekel mire kell. Az Air és a Pro egyáltalán nem ugyanaz a gép, de ha megmondtad volna, hogy mire kell akkor lehetne tudni. Egy 13as gép meg egy 15ös gép közel sem ugyanaz. És az rohadtul nem a mi hibánk, hogy képtelen vagy leírni, a téma szabályainak megfelelően mit akarsz, és rohadtul nem kötelességünk kitalálni, hogy te éppen mire vágysz. De persze könnyebb hibáztatni, örülj neki, hogy valaki reagált egyáltalán a kérdésedre meg szólt, hogy magában a kérdésed hülyeség... De ha meg ennyit sem írtunk volna már írtál volna 1 óra múlva, hogy téged kihagytak a csúnya, rossz bácsik.

    De gondolom azért nem tudod meghatározni mihez kell, mivel te vagy az általad körül írt 20kg-os köcsög akinek csak ennyi kell, hogy Mac Air vagy Mac Pro-t vettem, epéniszem hatalmas.

    @(#76121) Dreadloord : kapott 2 lehetőséget, de mellette elvárta, hogy végignézzük a használt piacot hátha van valahol olcsóbban erősebb, ahelyett, hogy belinkelte volna mik a lehetőségek,

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: DUPLO 10978 120 db-s bontatlan

Új hozzászólás Aktív témák