Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz Khelben #77216 üzenetére

    Hát figyelj. Nekem anno beszart az x200s-em lapja. Javításra esélytelen volt leadni, senki sem vállalta, hogy jó lesz. 80k volt a gép akkori értéke. Itthon lap nem volt, vagy ha volt, az gyári volt és 50k-s tételen mozgott. Nagy nehezen 3-4 hónap után angoloknál volt lap, darabja huszonvalahány rugóért. Elhoztam mindhármat 15/darab lett, így már kijöttem nullára a másik 2 eladásával.

    Na ez az amit szerintem nem sokan csinálnak meg, nem is tették míg nem jött be ezrével a sok kijelzőhibás x200/s és kezdte bontani mindenki. Oké, kicseréled csavarhúzóval, király. Csak ahhoz kell majd egy lap is. És minél fentebb mész egyre durvább dolgok vannak, egy W-s lap olyan árban van, hogy térképről lemész.

    Szóval óvatosan, nem véletlen merek használtban lövöldözni T400/T500-at, 5 max 10k-ért van hozzá lap meg 10k-ért kijelző is akár, minden más meg hegyekben gombokért. Sokan sírtak már nekem priviben egzotikusabb gépalkatrészért, kezem széttártam, hogy nincs, mert egyszerűen nincs. És akkor hiába vagy te szervizes, csak támasztod a pultot.

    csabaizoli: Az 5 év nem amiatt lesz kevés, mert elavul (bár lehet), hanem mert esélyesen addigra elfogyaszt a gépsas 1-2 alkatrészt, meg 1-2 komplett házat.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák