Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz szabonagyur #78579 üzenetére

    Basszus, ha kérdezek meg érdeklődök, már az is baj? Igen, vannak elképzeléseim, de azért írtam ide a topicba, mert tapasztaltabb emberektől szerettem volna tanácsokat és javaslatokat kérni. Egy részét már megkaptam (üzleti notebook jobb minőségű, így tartósabb, mint a dzsunka tesco gazdaságos, illetve hogy annyira kompakt, hogy nem lehet úgy hűteni, mint egy asztalit (egyébként azt is csak normális házban lehet)).

    Mindössze az érdekelt volna még, hogy mi determinálja csóri üzleti notebookot arra, hogy elhalálozzon 5 éven belül pusztán attól, hogy éjszakára úgy van hagyva üresjáraton (amikor legtöbbször csak torrenteket seedel), meg úgy összességében a nap nagy részében arra van használva, hogy "Hopp eszembe jutott valami, megnézem a neten." "Hopp, megnyitok/szerkesztek/létrehozok egy Office dokumentumot/PDF-et.", vagy "Szóljon valami zene a háttérben." vagy "Megnézek egy filmet/sorozatot/pár YouTube videót." vagy "Átpakolom a telefonnal/akármivel fotózott/videózott tartalmakat és megnézem nagy képernyőn, billentyűzettel lapozgatva."

    Meg lehet győzni és nyitott vagyok, de hosszú keresgélés után döntöttem a laptop mellett, mint legjobb ár/érték aránnyal rendelkező eszköz.

Új hozzászólás Aktív témák