Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz Egon #80508 üzenetére

    Nézd, én tökre megértem, hogy ingerült vagy, de ha nem hiszed el, hogy qrva sok gépet kapsz meg úgy mondjuk a Lenovotól, hogy a fényes lakkon már ott van fényben a karc akkor hagyjuk is.

    Nem! azt mondtam nincs karcmentes, biztosan van. Ez a Probook amit tegnap csomagoltam ki nagyjából az. Touchpaden ott egy picike kis foltocska. Fényben látom, amúgy nem. Nem centis mélyen törve meg széthullva gondoltam. De ilyen van, szinte mindig.

    Ez egy ilyen műfaj, valóban. Ha 80k-ért van ez, meg van más ami ugyanez, akkor ennyi a piac. Elfogadod vagy berendelek a burkolatokat. Én is ezt teszem mindig. Az ár meg igenis számít, mert van aki restaurálja a gépét, van aki nem. Egyik 120k másik 80k. Mit nem veszel meg? A 120k-sat, mert drága. Dehogy drága, árában van. Eljátszottam én is ezt az x200-al, kutya meg nem vette, mindenki jött az ennyiért olyat meg még inkább olyat. Elbontottam, soha többé szép notit.

    Ajándéknak simán veszem a karcolt, olykor repedt dolgokat is. Ha annyid van olyan jár és kész. Emiatt szutykot de szépet biztosan nem. És lám, évek óta boldog mindenki így a környezetemben. :B

    A definíciókra amúgy nincs mérőszám, hogy kettő egész 4 tized mikron és ilyen meg olyan. Ezért van az, hogy a hirdetésekre képekkel megyünk rá, nem szövegre. Marketing ugye. 1-2 apró karcos T500-ra mentem, bal sarok kompletten hiányzott. Faszi vállát vonta. Mekiben kiröhögtem, aztán eljöttem. Ilyen ez a popszakma.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák