Új hozzászólás Aktív témák

  • szabonagyur

    félisten

    válasz lajthabalazs #80610 üzenetére

    Meglepődnétek, hogy milyen gépek bírják ki hétköznapi felhasználóknál évekig. Nálunk például a fiókban pihen egy 12 éves Toshiba.
    Fiókban mind sokáig bírja... Az meg, hogy tudsz 10 darab gépet mondjuk ami bírja évek óta nem jelenti, hogy nagy átlagban mind bírja és bírni fogja...

    De a felhasználók egy része szépen pedánsan lerakja a sík asztalra, hozzá sem nyúl, hanem USB hubon keresztül csatlakoztat eszközöket, nem nyitja-csukja, és akkor bármelyik gépnek van esélye örökké tartani.

    Azért ha megveszed a gépet ami egy laptop akkor ne kelljen attól félni mi lesz ha összezárom, vagy elviszem valahova... és a felhasználók igen kis része pedáns... nagy része takarításra sem viszi el, szerinted pont USB-hubot fog használni?

    Persze van aki úgy használja a belépő gépeket, mint ha üzleti lenne, hurcolja, extrém szögekben nyitja a zsanért, megemeli egy kézzel, ölben, ágyban játszik rajta, és akkor persze hogy tönkremegy.
    És mégis mi az extrém szög? 45 fokban is volt már gép aminek eltört a zsanérja. Mégis hány kézzel vigyem? Fogadjak hozzá külön szállító céget akik majd viszik kipárnázott furgonnal?

    Egy álomvilágban használt gépekről és tulajdonosokról beszélsz...

    Eladó: DUPLO 10978 120 db-s bontatlan

Új hozzászólás Aktív témák