Új hozzászólás Aktív témák

  • Speede05

    tag

    válasz QwErTy42 #84931 üzenetére

    Nekem nem a különálló billentyűk hiányoznak róla, hanem ahány ismerősöm megvette, annyi hozta át ezzel a hibával, amiről youtube videó is van:
    [link]

    Én sokatokkal ellentétben nem szervizes vagyok, hanem csak fejlesztő... nem bontom szét a gépet ha nem muszáj, így mindenkit szervizbe küldtem a géppel, miután kiderült, hogy nem szoftveres hiba (drivertől függetlenül csinálja, ha a gép elkezd melegedni).

    Visszajelzést keveset kaptam, de aki visszaszólt, annak javították a hibát cserével, viszont van olyan, akinek az új is rossz...

    A klaviatúra pedig tényleg kritikán aluli... nem a kiosztással van gond, az még kényelmes is... de az, hogyha finoman gépelsz, és nem csapkodod, akkor nem vesz be minden karaktert szerintem bármilyen olcsó géptől vicc. A legolcsóbb 90e Ft-os Asust nagyobb élmény használni (addig ameddig nem kell böngészésnél komolyabb dologra használni :DD ).. de ergonómiára azok is jobbak szerintem.

    Egy bt bill+egér kombó megoldás, a számomra nem megfelelő (de egyébként nem olyan rossz) kijelzőre egy monitor, és akkor már van is egy gyenge asztali géped 130-ból :D :C

Új hozzászólás Aktív témák