Új hozzászólás Aktív témák

  • Yeffy

    veterán

    na, néztem is egy-két laptopot, nem óhajtok reklámozni, de érdeklődnék, ezekről mit gondoltok?
    adnak 6 hó garit, ami már nem rossz, és bővíthető is. és elég bika gépek szerintem laposnak, főleg cpuban, mellé meg masszív, ffias darabok. mondjuk némelyik német bill-el kapható, elhet azt magyarra, vagy legalább angolra cserélni?

    Precision M6500 - ő a legjobb szerintem, ami a keretbe belefér, masszív, (szerintem) bika procival, akksival, a memória is már 1333-as (gondolom ez már használható, nem feltétlen szükséges 1600-as, nem?), meg értelmes tárolókapacitású.
    Elitebook 8540P - szintén tetszetős, egyedül a 1066-os memóriát érzem kevésnek. vagy ez is hülyeség? SSD lesz benne mindenképp.
    Latitude E6220 - ő szerintem az egyik legszebb, nagyon bejön a kinézete. műszaki tartalom is, itt egyedül a vinyók keveslem, de úgy látom, lehet cseréltetni nagyobbra.
    Vostro V131 - mint az előző, igaz nem olyan, mint amiket felsorolt a fórumtárs, de szerintem ez is megfelel, szintén a vinyót kell cseréltetni
    EliteBook 2540p - ez szerintem a 100k alatti kategból az egyik legelmebetegetbb, meg is lepett, hogy ebbe i7-es proci is belefér :D bár ebbe is élből kérnék + 4G ramot, meg vinyócserét nagyobbra.

    na ők még esélyesek, vélemények? nv gpu nem tudom megbízható-e laptopban? vagy azzal nincsen gond? a teljesítményt nem néztem, ha nem muszáj, nem akartam Inteleset, de az sem feltétlen gond, most már... :)

    köszönet :R

    [ Szerkesztve ]

    Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

Új hozzászólás Aktív témák