Új hozzászólás Aktív témák

  • adika4444

    addikt

    Sziasztok!

    Notit keresek. Bocsi hogy nem töltöm ki az összefoglalós kérdéseket, de ami olyan, az tökmind1, csak az nagyrészt a lényeg amit írok...
    Tehát egy notebookot keresek.
    Főként netezésre, levelezésre, Skype-ra, Youtube-ra, film nézésre lenne használva,és Office-ra. Játékra, videó szerkesztésre semmi képpen.
    Valami jó Intel Core I3-as gépet keresnék tehát, ami ki kéne hogy szolgáljon 4-5 évig. Ami fontos: strapabíróság, 5 Ghz wi-fi Ac nem fontos, mindenképpen 300-as wi-fi kari legyen benne, gigabites lan, Intel HD videokártya, ebből jó a gyengébb fajta is, külön mikrofon és füles dugó, beépített mikrofon, hangszóró, webkamera, és oprendszer nélkül, de vigye a driverekkel a Windows 7-et, de boltból mint írtam oprendszer nélkül legyen vagy olyannal ami ingyenes, és cserélhető. Legalább 3 darab USB port, és 500 giga vinyó. Akkus üzemidő nem fontos, nagyrészt úgy is táppal lesz hajtva. Képernyője minimum 14, maximum 15.6-os legyen.
    Ja még ami fontos. HDMI port, ami bírja 1920 x 1080-as felbontást a HDMI-vel a külső TV-n, bár ez manapság szerintem nem akkora luxus:).
    Remélem semmit nem felejtettem ki. A segítségeiteket előre is köszi!

    üdv, adika4444

Új hozzászólás Aktív témák