Új hozzászólás Aktív témák

  • Švejk

    őstag

    Sziasztok,
    Laptopot keresnék, tesómnak lenne ballagásra, úgyhogy ha van valahol spéci ballagási akció az is érdekelne :)
    Feltételek:
    1. Mikor?
    Mihamarabb! 1 héten belül meg kell érkeznie!
    2. Mennyi az annyi? 150, plusz mínusz pár ezer, de 160 fölött már semmiképp sem!
    3. Felhasználás? Egyetemi munka, ilyesmi. Az se rossz hogyha pár játék elfut rajta. De mindennél fontosabb a megbízhatóság és a minőség. Sokáig bírja, ne kelljen vele szervizbe rohangálni, és a garancia is legyen normális.
    4. Játék? Ilyenek hogy WoT fussanak el rajta, de nem kell komolyabb dolgokra gondolni, inkább egy minőségi, megbízható laptopot keresnénk.
    5. Kijelző? Minimum 15.6", ha nagyobb az se gond. Fényes vagy matt nem számít, az árkategóriában nem tudom hogy az IPS-TN kérdés hogy áll. Ár-érték arány bajnokot keresnék.
    6. Hordozhatóság? Mivel egyetemi cucc lenne, hordozhatóság fontos kérdés, de nem kell ultrakönnyűnek lennie, ha ez a minőség rovására menne.
    7. Oprendszer? Nem kell rá.
    8. Tárhely, meghajtó? Nem lenne valami brutál felhasználásnak kitéve de tárhely lehetőleg legyen elég, egyetem végéig tartson, és ram is legyen legalább 4 giga, ha több akkor még jobb. Optikai meghajtó is kellene.
    9. Egyéb? Webkamera nem hülyeség de nem is létfontosságú.
    10. Állapot? CSAK új!

    Összességében egy megbízható, ár-érték arányban tökéletes, de nem gyenge, és strapabíró laptopot keresnék minél hamarabb és ehhez kérném a segítségeteket :R

Új hozzászólás Aktív témák