Új hozzászólás Aktív témák

  • bundli

    tag

    válasz Tikakukac #94637 üzenetére

    Nyugodtan vitába szállhatsz de nincs értelme, kérdezz meg egy termékfelelőst meg egy disztrit és egy forgalmazót hogyan megy ez. Szerinted buli volt a Dellnek az, hogy ótvar foshulladék gépekre adtak kiszállásos helyszíni garit 3 évvel, mikor kb. minden gépben kipörgött 3 hűtés és 1 komplett alaplap olykor még pár műanyag meg egyéb apróság is?

    Jó, oké, ebben igazat adok. De azért az SSD-k világa más, mint egy komplett notebook. Értem én, hogy az általam említett elméletet rá lehet húzni, de azt be kell ismerned, hogy a kettő azért nem ugyanaz az eset, de tény hogy van a tiedben is ráció.

    (Igen, én is voltam valszámon a VIK-en ;) )

    Januárban sok nem lesz belőle. Már most tudom, hogy itt ajánlott G-s olcsóbb Asus gépekből meg N-ből pár darab van és vége is.

    Itt most nem teljesen tiszta mire érted. Azt mondod, hogy már az új Latitude-ökben sincs meg ez az opció?

    1 év múlva tippelek arra, hogy rendesen szűrni kell erre is, már most is ez a trend, optika bezony kihal rendesen.

    Ezzel is vitakoznék egy kicsit, ha megengeded. Tény, hogy a HDD-k korszaka leáldozóban van, DE:
    Továbbra sem csökken olyan mértékben a flash alapú tárolók ára, hogy kis mértékben is össze lehessen hasonlítani a HDD társaikéval. És bár a konzumer usernek talán elég lehet a 120-250 GB össztárhely, valljuk be, ez sok mindenre elég, de mindenre nem. (Csak maga a Windows elfoglal ebből elég sokat, pár fordítóprogram, photoshop, virtuális gépek és pápá és akkor 1 darab film sincs a gépeden)

    Kicsit olyan ez mint a szalagos tárolók. Nyilván nem találni sehol már otthon, de még mindig rengeteg helyen használják, ahol szükséges, mert se az SSD, se a HDD nem hoz olyan MTBF értéket, mint azok. Talán ehhez tudnám hasonlítani az SSD-HDD váltást.

    Leginkább meg azzal, hogy nem veszel drágán új gépet, szóval mondom a nagy bukót így is meg úgyis be fogod nyelni

    Használtan tervezek venni mindenkép. Nem a legújabb/legdrágábbat venném meg.

Új hozzászólás Aktív témák