Új hozzászólás Aktív témák

  • ModliH

    tag

    Sziasztok!
    Unokatesóm akar gépet venni, és hozzám fordult hogy mit ajánlanék neki. Kitöltettem vele a tesztet hogy kb mire számítsak, ezeket írta: ( a [ ] részek az én megjegyzéseim )
    Most (június).
    kb.80-100.000Ft,
    iskola+játék (stratégia, pl. civ. lol városépíős játékok esetleg battlefield típus), nem kell nagyon extra, de azért jól fussanak. [Civ5 mondjuk legalacsonyabb felbontáson, anno 1404, LoL, egyéb régebbi játékok ]
    A kijelzőkhöz nincs sok tapasztalatom kb.14.1-15.6méretbe. [ gondolom ennyiért aztán nem nagyon lesz IPS sehol :) , de jó lesz neki inkább a 14.1 körül mint a 15.6, nem tudja miket beszél, de sokat fog utazni be egyetemre, nem akar akkora gépet cipelni... ]
    Valószínűleg lesz hordozva, utazás közben nem gyakran használnám.
    Optikai meghajtó nem fontos.
    Az SSD vel nincs tapasztalatom valamennyit utánanéztem, jó ha van [ :DD ]. Nem tudom mennyit foglal el az op.rendszer és az alapprogramok (Win7vagy8), de ezen túl legalább 100GB kéne.
    Jó használtan, garanciával.

    A gépek amiket néztem neki:
    HP Elitebook 8470P
    Lenovo ThinkPad T420s - Ezzel az a baj hogy le van foglalva, és nem tudom hogy lesz-e a közeljövőben megszerezhető példány.
    A HP mellett szól a combosabb cpu-vga kombó + az usb 3.0, ellene a HDD, és a +20k felár. Van esetleg hasonló kaliberű alternatíva e kettő gép mellett amelyik teljesíti kb ezeket a feltételeket?

Új hozzászólás Aktív témák