Új hozzászólás Aktív témák

  • HerrWeasel

    csendes tag

    válasz Khelben #95904 üzenetére

    A "napi cipelés" mitől válik annyira számottevő tényezővé? Biztos én szenvedek fogalomzavarban, de eddig úgy gondoltam, ha heti 2-3 alkalommal berakom a laptoptáskába, majd szépen bebattyogok az egyetem, akkor ez kb. annyi igénybevételt produkál amire bármelyik laptopot méretezték, sőt amire kitalálták az egészet. Ezek után el se tudom képzelni, hogy milyen minőségben gyártják az aktuális termékeket, ha ez már átlagon felüli felhasználásnak tekinthető.

    Ha eltekintünk a cipelés nyújtotta erős amortizálástól és nem üzleti modelleket keresünk, akkor mi az a laptop ami talán a legkevesebb lemondással járna, a mostani konfigurációhoz képest? Mennyire lőttem mellé a 250e keretemet?

    Nézegettem egy Lenovo Y50-70 59-432200 laptopot (kb 250e, op. rendszer nélkül), ami legközelebb áll ahhoz, hogy azt mondjam rá hogy tetszik. Erről valami vélemény esetleg? (Javításról hallottam rosszakat, de másik oldalról ismerősi kör lassan megtelik Lenovo-kal és eddig nem volt velük probléma, barátnőm is hurcibálja magával heti 1-2 alkalommal)

    Köszi

Új hozzászólás Aktív témák