Új hozzászólás Aktív témák

  • Dénesq94

    újonc

    Szép jó napot kívánok minden kedves fórumozónak ! :)

    Szakértelmeteket szeretném kérni " Milyen notebookot vegyek kérdésben" :))

    Pontokra válaszolva:

    1. Augusztus vége fele (Egyetemre felvettek ezért koleszba kell valami vas)

    2. 150.000-től 180.000-ig (Ha részletre is lehetne az ószöm lenne :R )

    3. Számítógépes játékokhoz kéne

    4.A) Viszonyítási alapként (nem játszok vele csak ismerős révén kipróbáltam és tudom az FPS számot ha számít) a mostani PC-men elmegy a BF4 (fullow graf) amolyan 20FPSel na amolyan új játékok közül sok nem érdekel de ha mondhatom úgy medium szinten vigyen el új , jövő játékokat.

    4.B) Amikkel játszanék rajta: Killing Floor 2 ; cs:go ; HS ; Heroes of The Storm ; Skyforge ; Crowfall ; Hellblade ; Guilty Gear sorozatok (mondjuk ezeknek nincs nagy igénye) ; Dota2 Úgy szeretném ,h azért az újabbak is "nagyjából" fussanak el. Medium grafikai beállítással és ha lehet nagy felbontással. (Jelenleg samsung syncmaster b2233 monitorom van<-1 ponttal lejjebb kifejtem)

    5. Ez másik pontba tartozik de a monitoromat szeretném a laptophoz kötni (samsung syncmaster b2233) úgyhogy maga a Laptop monitora nem izgat.

    6. Utazás közben biztos,h nem fogom használni. Hordozni annyit,h lakhelytől kollégiumig maximum.

    7. Windows 7 jöhet (gondolom én, de jobbat is mondhattok ofc azért írok ide)

    8. 1T HDD (ssd-vel gondolom drágább lenne, persze nem 1Tvel kek. de ha tudtok az írt árban HDD-vel és kb 100gigányi játékra SSD-t akkor hallgatlak titeket<3) 8gb ram optikai meghajtó is jöhet

    9. Hát a monitor miatt ugye akkor kéne csatlakozó (samsung syncmaster b2233) ; webkam jöhet ; Mikrofon és Fülesnek dugesz ; egérnek dugesz ; billentyűzetnek se lenne rossz a hely de ha nincs nem halál szerintem ; wifi ; ui. majd elfelejtettem hogy nagyon szívesen használok kontrollert (xbox 360 wired) hogy neki is legyen helye. (persze ha kontroller van bent akkor kihúzom tegyük fel a billentyűzetet vagy fene se tudja ha csak 2 USB hely lenne. szóljatok ha hülye vagyok)

    10. Új gépet preferálnám de ha van használt számlával garival (értem én megbízható forrásból) akkor nyugodtan lökjétek

    Remélem elég részletes és érthető voltam. Próbáltam mindent a legjobban kifejteni illetve közbe-közbe szerkesztek rajta ha eszembe jut valami /javítani kell. Számítok rátok szakik :R :DD
    Előre is nagyon köszönettel: Dénes

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák