Új hozzászólás Aktív témák

  • Pocok256

    veterán

    válasz IMIIKE1998 #99048 üzenetére

    "Azért, mert a játékgép billentyűzete nem arra lett tervezve, hogy naponta órákat pötyögjenek vele"
    Szerinted dotában mikor a kattingatást leveszed és még akkor is 60 as apm körül van billen ami 1 perc alatt 60 lenyomást jelent. Ha ugyanezt sc 2 ben néznénk akkor ez még több lesz kb 120 körül van ott a billes apm.
    (ezeket a gépeket gamereknek tervezték akik napi 10-16 órákat képesek a gép előtt ülni és nyomkodni a gombokat) Ugyanakkora sőt még nagyobb terhelést kell kibírnia egy játékosoknak szánt billnek mint egy munkahelyre.

    2 rohadt nagy különbség van a munka és a játék gép között az akku idő és a strapabíróság valószínűleg ha egy játékos noti leesik 2 méter magasról vagy rálép egy ember akkor ripityára törik na most ugyanennél egy munkagépnek nagy valószínűséggel semmi baja nem lesz. Egy munkahelynek fel kell készülnie a véletlen balesetekre mert az alkalmazottak a céges gépre nem úgy vigyáznak mint a sajátjukra és értelemszerűen ezek sokszor tényleg terep gépek ahol történhetnek balesetek.

    A vevőnek kell eldönteni, hogy a munkahelye egy iroda ahol egész nap majd az asztalon fog csücsülni vagy pedig egy ipari környezet ahol hordva lesz folyamat és véletlen baleseteknek is ki lehet téve.

    HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

Új hozzászólás Aktív témák