Új hozzászólás Aktív témák

  • laszlobak

    tag

    válasz simo9555 #99324 üzenetére

    A kinézett proci-VGA párosok messzemenően elegendők a Te játékigényedhez, de most jön az, hogy megfelelő proci-VGA párost könnyebb találni, mint megfelelő gépet.

    Nem töltötted ki, hogy milyen gépet néztél ki, ill. hogy milyen gépekben vannak ezek a párosítások, így megpróbálom kitalálni:

    - Az AMD FX7600P -lehet hogy tévedek - a egyes Lenovó Z50-70-es gépekkel került hazánkba egyes szlovák forgalmazók "jóvoltából". A gari és a szervíz miatt ezért ez e tipus felejtős.
    - Az Intel i3 5010U+ GT940M - ha az Asus X5xx sorozatban van, kritikán aluli minősége miatt felejtős. Ha az ASUS K501LB DM042D-ben, - ha a minőséget nézem, nem tör az egekbe, de160k-ért "elmegy" kategória, a nagyon ajánlott "N"-es sorozat "picit" nagyon gagyított változata.

    Nem barkobázok többet, a Dell 5888 alaphangon teljesíti a VGA elvárásaidat, a HP ProBook 455 G2 szintúgy, a HP jobb választás, ha hurcolászod is, meg külső képernyőt használsz (mert csak a képernyője pocsék), végül az apróban hirdetik, de újonnan, erősebb VGA-val, én valszeg ezt venném: HP ProBook 455 G1 - 3év garival

    Szerk: Az AMD FX7600P esetében a szlovák forgalmazó bejött, bingo, a tipus nem (még a az Asus X5xx sorozatra tippeltem volna).

    [ Szerkesztve ]

    A lényeg mindig a részletekben van...Tanácsot lehet kérni, de a döntés felelőssége a Tied! (mindenkinek úgysem fogsz tudni megfelelni)

Új hozzászólás Aktív témák