Új hozzászólás Aktív témák

  • Bkrisz9

    őstag

    Srácok.. kicsit változtak az igények most ,hogy elkezdődött a suli.

    1, Hónap közepén venném
    2, 160.000 volt de félő ,hogy nem gyűlik össze. 130-150.000 :(
    3, Mindennapi dolgok (filmezés,office,net) ;Suliba tanulásra: CAD-CAM-re járok és tanári segítséggel kicsit bele lesnék majd mélyebb bugyraiba is mert tökre érdekel a dolog ezért fontos lenne a grafikai teljesítmény is. (Meg persze azért kipróbálnék pár újabb játékot /ahogy eddig utána érdeklődtem egy 940M-es VGA megfelelne nekem bár nem tudom kijön e az összegből/)
    4, GTA 5-öt kipróbálás szintjén. Amúgy COD-ok (nem a legújabb full grafon természetesen) meg CS:GO esetleg.. Grafika fanatikus nem vagyok Cod4-el is min grafon játszottam anno... szóval az alsó,közép 35 FPS nekem megfelel teljesen
    5, 14'-15,6' illetve jó lenne a mostani HD+-t megtartani (1600x900) de ha nem jön ki a keretből akkor ez van. Ennyiért jó kijelző úgy sincs.
    6, út közben nem használnám, suliba vinném sokat de nagyon vigyázok a dolgaimra. Egyedül a NAGYON NAGYON NAGYON tejfölös műanyagot kerülném.
    7, win támogatás természetesen. Nem kell mellé megoldom..
    8, 500GB-on bőven elvagyok.. sőt 250-en is.. RAM 4GB többre úgysem futja a keretből , Optikai nem kell max a +hely miatt ha esetleg vennék SSD-t majd a jövőbe
    9,webkam kellene és valamilyen módon tudjam TV-re kötni. Fontos lenne még a hűtés.. de ez gondolom alap a grafikai igény miatt.
    10, Új és használt is. A keret miatt gondolom utóbbival járok jobban.

    Eddig az ASUS K501 volt a kiszemelt az alap 160.000Ft-os kiszerelésben ha összejön rá a keret. Ebben az esetben maradhat ez a választott?

    Tudom kell majd kompromisszumukat kötnöm nem is keveset csak a lehetőségekhez mért legjobb döntést szeretném meghozni.

    Köszönöm a segítséget!

    [ Szerkesztve ]

    Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)

Új hozzászólás Aktív témák