Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz coco2 #46731 üzenetére

    1. bekezdésed -> nem tudom, az sem biztos, hogy sérültek
    2. bekezdésed -> ha sérülhettek, akkor pl. a legegyszerűbb ok az lehet(persze ez közel sem biztos), hogy a merevlemezed kezdi megadni magát... Persze ha más állományoknál nem tapasztalsz olyat, hogy egyik nap még meg tudtad nyitni (kép/zene, doksi stb stb), aztán meg pár nap múlva nem, akkor ez is kizárható.
    3. bekezdésed -> leírtad hosszan, amit kérdeztem... :B
    "Tehát Virtual Hard Disk állományokat nem tudsz felcsatlakoztatni a Windows lemezkezelőjében?"
    Az, hogy ütsz egy enter-t vagy duplakatt a VHD-n, akkor az alapértelmezett VHD-hoz társított alkalmazás indul. Ha viszont valami sérült a rendszeredben, akkor máris nem Ok a dolog. Ezért kellene elindítani a lemezkezelőt (WIN+R->diskmgmt.msc és enter) és a Művelet menü/Virtuális merevlemez csatlakoztatása pontot választani, hogy akkor mit csinál/ír ki a rendszer.

    Mindezektől függetlenül (mielőtt valami VHD repair tool-al nekiesnél) azért lenne értelme kipróbálni a javasolt progik valamelyikét, mert akkor kizárható lenne, hogy esetleg a rendszeredben történt valami gebasz...

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák