Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    válasz tl-x #34463 üzenetére

    Szóval én ilyennel oldottam meg hirtelen. Én is gondolkodtam azon, hogy egyszerűen átfúrom a polcot a 3 felfogató helyen, de akkor az úgy túl fix, nehéz módosítani, nehezebben tudtam volna pontosan belőni a pozícióját a projinak.

    Ezzel a közdarabbal meg tudom jobbra, balra forgatni picit, ha kell, illetve fel-le dönteni is lehet elég jelentősen, persze erre nem volt szükség, mert a polc, amin lóg, egy fali konzolon van, amin tudom a polcot fel-le rakni kb 2 centis lépésekben 2 méteres szakaszon, szóval be tudtam úgy lőni, hogy a proji teljesen egyenes képet vetít, nulla trapézkorrekcióra volt szükségem. Viszont azért az jól jött, hogy 1-2 millimétert tudtam azért rajta finomítani a tartókonzol segítségével, hogy pont a megfelelő módon vetítsen a vászonra.

    Egyedüli barkácsolás a hátulján van, ahol ugye nincs csavarhely, ezért a konzol hátsó részét egyelőre rondán gyorskötözővel rögzítettem a projektor hátsó lábaihoz, majd csinálok hozzá kis fekete fémlapból megfelelő lemezt, ami a középső csavarhelyhez rögzíti a tartó lábait.

    Hama fali TV konzol.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák