Új hozzászólás Aktív témák

  • SH4D0W2011

    őstag

    Sziasztok!

    Vodafone gigabites csomagra váltás (és az ezzel járó modem csere) óta elég vacak a wifi a házban, a Voda topikban arra jutottunk, hogy egy új router lenne a megoldás.
    A házban három szoba van, téglafallal elválasztva, a középsőben van a modem egy szekrény tetején. A jelerősség mindenhol megfelelő, de streamingnél nagyon gyakori, hogy megáll a nézett műsor, vagy jobb esetben "csak" mosódik a kép. PS5-ön a letöltési sebességgel sem igazán vagyok elégedett. Szóval a lényeg egy viszonylag jobb wifi kapcsolat megteremtése lenne, pénzt annyit fordítanék rá, amennyit feltétlenül szükséges. A ház körülbelül 75 nm, és a három szoba a lényeg, ha gyengébb a kapcsolat a wc-n, nem érdekes, mint ahogy hiperszuper feature-ökre sincs szükség. Egy számítógép van LAN-on, wifin lenne további egy PC, egy tablet, egy okos TV, egy légtisztító, 3-4 telefon, maximum ennyi egy időben.
    Az összefoglalóban 20-25.000 forint alatt/körül ajánlott TP-Link vagy Asus eszközök között van lényeges különbség, vagy gyakorlatilag mindegy, ha a legolcsóbbat veszem a fenti szempontok alapján?

Új hozzászólás Aktív témák