Új hozzászólás Aktív témák

  • Tanisz

    senior tag

    válasz sakal83 #32099 üzenetére

    Köszönöm :)

    Mivel nem sürgős, meg csak gondolkoztam rajta, hogy hátha érdemes cserélni, így ezért is kérdeztelek meg Titeket, akik jobban beleláttok a piacba, technológiába.

    Nem hiszem hogy egyhamar kiadott 3-400e HUF-ot egy TV-ért, szóval az akciós ár sem kedvező nekem, egyszerűen azért csak, mert annyit nem használjuk, hogy 200e HUFnál többet kiadjak érte.

    (#32102) AL
    Nagyon szépen köszönöm :R
    Akkor egy beletúrom magam egy kicsit, legalább ezzel is okosodom :)
    Tanulni mindig jó :C

    (#32106) Móncsa jogos, szívesen beköttetnék nem ivóvizet a wc-hez/zuhanyzóhoz/mosogatóhoz, ha lenne rá lehetőségem, de ugye nincs. Ezért próbál meg gazdaságosan bánni vele az ember. Ezért locsolunk esővízzel és nem csapvízzel, vagy ha az elfogy akkor a fúrt kutat használom (ami nem ivóvíz minőségű), azzal mosom az autót is.

    Mármint az itthoni viszonyokra érted az átb@szást a napelemmel? Nem tudom mit értesz átb@szásnak, de az tény, hogy kényelmetlen hogy vagy hálózatra kötött rendszered van, vagy szigetüzemű. Hibrid nincs, pedig az lenne a legjobb, persze a hanyatló nyugaton ez az elterjedtebb.
    Saját magam szempontjából az a lényeg, hogy minél kevesebb fogyasztóm legyen, minél gazdaságosabban üzemltessem és ha van rá módom akkor legalább a saját "lábnyomomat" csökkentsem.
    Szerintem az a legnagyobb átb@szás, hogy az ember meg sem próbál javítani a dolgokon csak "pöffeszkedik".

    http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "

Új hozzászólás Aktív témák