Új hozzászólás Aktív témák

  • AldoWinnfiel

    csendes tag

    Sziasztok!

    Új tévé vásárlás előtt mindig itt szoktam tanácsot kérni. (Most egy Sony KD55XH8096-ost nyúzok teljes megelégedettséggel, itt kaptam a tippet.)
    Most viszont egy jóbarátom nevében írok, aki meg tőlem kért tanácsot... De mivel nem értek a tévékhez, viszont már egész pontosan tudom, itt milyen adatokat kell megadni. Hát leírom azokat, és bízom bennetek. :DD

    A keret max 200k. Most egy kisebb Samsung tévéjük van, VA panellel, szerintem érdemes lenne maradni így a VA-nál. (márkában rugalmasak) Már csak azért is, mert sötét a szoba. 55-ös méretre gondoltak, nagyobb nem fér el, ez a max. Felhasználás tévénézés lenne, illetve filmnézés főként, alkalmanként Real Madrid focimeccs, konzol nem játszik. Smart funkciókat szeretnének, Netlix, Youtube elérés ilyesmik miatt főleg, nyilván. Én mondjuk tolnám őket az android felé, de tudom, hogy nem mindenkinek vált be/szereti. Új tévét szeretnének. CSatlakozók szintjén meg gondolom kellene 2-3 hdmi, hogy a tv-szett, DVD/BD lejátszó, meg a később beszerzendő soundbar elférjen.
    Tv talpa mindegy milyen.

    Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák