Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz Watt25 #10651 üzenetére

    Nem gondoltam, hogy a kérdésem ilyen "lavinát" indít el, pro és kontra,

    De simán megy vidéken a társkártya, és ahogy írtátok is, jó nagy hülyék lennének ezt nem engedélyezni, hamarosan és is lelépek tőlük. Egyszerűen egyre gázabb a minőség, a csatornák meg szánalmasak. Ilyen D1 BAROMSÁG - igen nagy betűkkel- dugják fel maguknak, meg 5 sportcsatorna helyett, nekem nagyon kellene a Discovery, akár több is belőle, mert sok programjuk leköt, ellenben a spectrummal például És sokkal nívósabb és érdekesebb műsorokat adnak (számomra), mint a National geographic is. Muzsika tv sem érdekel, vannak sokkal jobb zenecsatornák, ha már zene is van a csomagban.

    Nem tudom kiket kérdeztek meg és az alapján döntöttek, de én nem voltam benne. És senkit nem is ismerek a köreimből, akiket megkérdeztek volna, pedig jó páran vannak MT használók, akiket ismerek

    Én egy 3D samsung BD lejátszót használok, amiben benne van a dekóder és nagyon sokat javít azzal, hogy felkonvertálja képminőséget. Ha simán csak a tv-be teszem a kártyát én már nem is nézném ezt az egészet, épp a múltkor néztem, hogy milyen sokat javít a samsung ezen. Le voltam döbbenve.

    Szörnyű na. Pedig nálam még csak egy apró 1%-kos hiba sem szokott lenni, totál 100%-kon van minden, a jel és a minőség is, mivel itt lakom fenn a Mecseken (még egyelőre), vagyis szinte a Pécsi tv torony "seggében".

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák