Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz regvoltrossz #12911 üzenetére

    Azért az első hónapokra, hogy a reklámban el lehessen mondani hogy az alapcsomag 999 forint. De az év alatt, ha felmondod, akkor visszakérik a listaár és a "kedvezményes" ár különbségét. Ha új előfizetés, akkor még az aktiválási díj is befigyelhet. Ennyire nem elemeztem ki a dolgot. Magam részéről én betiltanám az ilyen gyakorlatot, amit a mindigtv extra és más szolgáltatók is alkalmaznak, hogy az első néhány hónapra teljesen már árat fizettetnek és ezzel megtévesztik* a naiv ügyfél jelöltet.

    *: keresd az apró betűt.

    (#12910) Bozek:
    hitelek közt van olyan, ahol az előtörlesztéskor is ki kell fizetnek a bank elmaradt hasznát. Egyébként józan paraszti ésszel a mostani szabályozás alapján azonos havidíj mellett az ússza meg olcsóbban, aki a vállalását gyorsan felrúgja. Aki pedig 90%-ban tartja magát hozzá, az 9X annyi büntetést fizet, mint aki rögtön első hónap után felrúgja a szerződést. Szóval ez is azt védi, aki felelőtlenebb. De a mindigtv extra esetén, azzal hogy az elejére tömbösítik a kedvezményt, úgy pár hónap után már mindenkinek a teljes kedvezményt visszakérhetik ez alapján, akkor is ha 3 akkor is ha 11 hónap után bontja fel.

    Egyébként más telkom szerdődések sokkal durvábbak. Ott az a durva, hogy hűség nélkül sem a listaárat kérik, szóval ha valaki felmondja idő előtt, akkor nem a hűség és a határozatlan különbségét kérik, hanem egy fiktív listaár és a hűség különbségét. Múltkor csodálkoztam rá, hogy a hűséges internetem 6 eft körül szerepelt a számla részletezőben (a többi szolgáltatással együtt 8eft köül), de miután határozatlanná vált, akkor is 10 alatt fizettem tévé és telefonnal együtt. De a listaára az 11 ezer felett szerepelt a szerződésben (együtt a tv+net+tel pedig 15 eft volt listaáron). Nem véletlenül jön ki sok esetben az, hogy olcsóbb sokszor kifizetni azokat a hónapokat is, amikor már nem használnád, mintha többszörös áron újra kiszámlázzák az addig eltelt időt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák