Új hozzászólás Aktív témák

  • C. s.

    addikt

    válasz Watt25 #16844 üzenetére

    Nem értem, miért olyan vicces ez a kérdés. Volt idő, amikor még bárkinek lehetett videómagnója (volt is), és senki sem nézett marslakónak, ha azt mondtad, "holnap délelőtt fölveszem azt a műsort, hogy munka után meg tudjam nézni". Teljesen normális dolog volt. Jogfosztottnak érzem magamat. :O

    farkas-j:

    Köszi szépen, rendes vagy, hogy kipróbáltad! :K Teljesen világos a leírás, a terv szerint csak az ingyenesek lesznek úgyis, szóval így nem gond. Klassz kis masinának néz ki, úgy látom, Te is elégedett vagy vele. Ez biztató jel számomra is. Azt olvastam, az Amiko magyar cég. Megnéznéd, hol gyártották a készüléket? Pusztán kíváncsiság, nem befolyásolja a vásárlási szándékot. Köszi a firmware frissítés linkjét is! Magyarországon vetted ennyiért a wifis változatot? Tudnál adni egy linket? A wifije milyen? Stabil a kapcsolat? Mekkora a hatótávja? Ha bír 10 métert 1 vastag + 1 közepesen vastag falon keresztül, akkor boldog lesz apukám. A Youtube használható filmnézésre? (SD minőség, régi tévé.)

    szabogabor10:

    Köszi szépen, a miénkkel sajnos nem lehet, de a nagy tévével igen, csak az máshol nem játszató le, ezért lett volna jó.

    darvinya:

    Rendesen működik a wifi nélküli változat? Eléggé vegyes véleményeket olvastam róla.

    Egyéb:

    Közben az is kiderült, hogy még tegnap válaszoltak a boltból. Gyorsak voltak, le a kalappal!
    Beépített wifije van, de ha az nem elég, lehet USB-set is használni vele a megadott típusúak közül. Tetszik a beépített wifi, főleg, ha beválik, mert akkor az USB-be mehet egy adathordozó filmekkel. Kedvére mozizhat, ha nem tud aludni. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák