Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz Bozek #18225 üzenetére

    Láthatóan a többi átvett tartalom, így kizárásos alapon az első az, amiről saját tartalomként beszéltek az előadáson, mint videobírós közvetítés.

    A Falco csapat meccseit mutatja a második, ha jól értem. Nem vagyok ismerős ezen a területen, de talán a HungarySport kft a Falco saját közvetítő stábja lehet, van weblapjuk és a régebbi meccseik is fenn vannak a youtube csatornájukon [link]

    A homáros post szerzője talán pont egy Falco rajongó, mert írja is, hogy a saját csapatának saját rendes közvetítő stábja van, kommentátorral midennel. S arra panaszkodott, hogy a videobírós rendszernél sokszor lemarad az automata kamera az eseményekről, sőt, sokszor egyszerűen megszakad a közvetítés.

    De ez csak a körülmény, amiért megnéztem, hogy ez mi. Ami ebben a topicban érdekesebb, hogy ha hasonló feltételekkel fog működni az antennásat kiegészítő többi szolgáltatás (hbbtv hd alternatív streamek, visszanézés, stb... ), akkor azok műszaki hibájára sem lesz érvényes az, hogy akár tartós hiba esetén bármilyen panasznak következménye legyen. De majd persze ez akkor lesz egyértelmű, ha átalakult a szolgáltatás és látjuk azt az ászf-et, amibe ez a hibrid szolgáltatási mód is bekerült.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák