Új hozzászólás Aktív témák

  • brazos

    senior tag

    válasz Doky586 #20373 üzenetére

    Igen, az esetek többségében a Windows automatikusan telepíti hozzá a megfelelő drivert, ezt azért tudja megtenni, mert a terméket gyártó cég beküldte, és minősíttette az MS-el a chiphez tartozó drivercsomagot, és az átmenve a Windows Hardware Quality Labs minősítésen, bekerült az Update-ba. Az viszont külön jó, és a céget dicséri, hogy emellett megadják és elérhetővé teszik a klf. drivereket több weboldalon is, pl, a két hozzászólással feljebb megemlített akciós cucc esetében meg a cseh vagy szlovák gyártó termékoldalán is ott van a chiphez tartozó driver letöltési lehetőség. Az mindig jó, ha van több biztos elérés a driverehez, mintha egy sem lenne, vagy csak hosszas keresgélés után lehetne ilyet találni. Amúgy a chip elterjedt termék, számos készülékben benne van, még a telefonokban is.(Android)
    A legfrissebb gyári installer(setup program) meg innen [link] tölthető le.
    (Windows Driver Installer Setup Program( For PL2303 HXD, SA, TA, TB, RA GC, GS, GT, GL, GE , GD, GR versions) Installer version & Build date: 2.0.3 (2020-10-14))

    Jól látható, hogy míg a régebbi drivercsomagban benne volt a régebbi Windows oprendszerekhez való driver támogatás, az új verzióból ez már hiányzik.
    Ennyit erről, jól ki lett tárgyalva. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák